Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi strävar efter att bevara integriteten hos alla besökare till vår webbplats. Läs följande sekretesspolicy för att förstå hur vi använder och skyddar den information som du lämnar till oss.

Vi vill inte hyra ut, sälja eller dela personlig information om dig med andra människor eller icke-anslutna företag.

Vi kan samla in namn, befattning, kontaktinformation inklusive e-postadress, demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen och annan information som är relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden. Denna information är att förstå dina behov och ge dig bättre service och produkter. E-postmeddelanden skickas om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror att du kan finna intressant med e-postadressen som du har uppgett. Dessutom kan vi använda informationen för att anpassa webbplatsen efter dina intressen.

Vi gör allt för att se till att din köpupplevelse på vår hemsida är säker. Vi använder den mest kraftfulla Secure Socket Layers (SSL) krypteringsteknik för att skydda mot förlust, missbruk eller ändring av din användarinformation. Den lägger helt enkelt säkerhet till hela strömmen av data mellan din webbläsare och vårt system, därför ger dig en känsla av förtroende för att ge oss ditt kortnummer. Dessutom använder vi internet bedrägeri screening för att skydda kreditkortstransaktioner.

Och när du registrerar dig på vår hemsida, vi varna dig att välja ett lösenord som är svårt att gissa, men lätt att komma ihåg. Vänligen protcet kontoinformation, Om du hittar någon shadiness om ditt konto kan du kontakta oss, kommer vi att kontrollera problem för dig.

Se kreditkortsbetalning, får vi kreditkortsuppgifter tillstånd direkt från kortutgivande bank för verifiering innan du slutför någon transaktion.

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post vårt team.

Du har IP-adress: 18.208.126.211     adidas ultra boost , asics gt 2000 , mizuno wave , nike skor herr , skechers flex appeal